Erfarenhet ger dig mer

SeniorProffsen hjälper dig med olika tjänster inom en rad olika områden. SeniorProffsen är ett lokalt Västeråsbaserat konsult- och serviceföretag med medarbetare som är lite äldre och som alla står upp för omtanke, kvalitet och pålitlighet. Ta del av seniorernas kunskaper, erfarenheter, arbetslust och glädje – det tjänar du på!

Anlita oss för

Fastighetsskötsel

Behöver ni en vaktmästare? Låt oss ta hand om dina fastigheter på bästa sätt. Vi klipper gräs, häckar, skottar och sandar på vintern, byter glödlampor och gamla packningar, städar trapporna. Och är det något som ska renoveras så fixar vi det också.

Företagskonsulter

SeniorProffsen erbjuder både specialist- och resurskompetens. Tidsbegränsade projekt, arbetstoppar, semestrar, sjukskrivningar? Mycket att göra på ekonomiavdelningen? Vi erbjuder er erfaren personal inom de flesta branscher som kan ställa upp så länge ni behöver.

Hushållsnära tjänster

Du får hjälp med hushållsnära tjänster som hemstädning, omvårdnad, läxhjälp, strykning, matlagning med mera. Med RUT-avdraget betalar du bara halva arbetskostnaden.

Hantverk

SeniorProffsen åtar sig renoveringsarbeten, ombyggnationer, golvläggning, målningsarbeten och tapetseringar. Vi kan kakla, byta kök, bygga altaner, isolera, gjuta, mura, byta fönster, ja det mesta. ROT-avdraget ger dig 30 % rabatt på arbetskostnaden.

Tveka inte att kontakta oss.

Ring 021-132 139

eller maila direkt nedan så kontaktar vi dig

Seniorproffsen och Residens Mälaren i Kommun & Näringsliv

Seniorproffsen och Residens Mälaren i Kommun & Näringsliv

Omskriven i Kommun & Näringsliv   I decembernumret av affärstidningen Kommun & Näringsliv finns en artikel med SeniorProffsen (och Residens Mälaren). Marie blev intervjuad och fick berätta om sin idé och sitt arbete med SeniorProffsen. Detta år – 2023 –...

läs mer
Bra betyg – rekommenderat företag 3 år i rad!

Bra betyg – rekommenderat företag 3 år i rad!

Vi har tidigare skrivit om att SeniorProffsen är anslutna till rekommenderingstjänsten Reco. Det är en omdömessajt där kunder kan lämna omdömen och sätta betyg på företag som de anlitat.   På Reco måste man vara bekräftad kund hos oss för att kunna lämna ett...

läs mer